Wij gebruiken cookies om uw ervaring beter te maken. Om te voldoen aan de cookie wetgeving, vragen we uw toestemming om de cookies te plaatsen. Meer informatie.
naar boven PRODUCTINFORMATIE
Xarel·lo, Chardonnay, Macabeu
Vives Ambros Brut Nature komt uit Cava
Deze Cava wordt gemaakt volgens de 'méthode traditionnelle', wat betekent dat dezelfde productiemethode gevolgd wordt als bij het maken van Champagne's.
Zeer geschikt als aperitief en/of ter gelegenheid van een feestelijk moment.
Optimale serveertemperatuur: 8 -10°C.
naar boven PRODUCTINFORMATIE
Wijnsoort | Cava |
---|---|
Wijnhuis | Vives Ambros |
Wijnstreek | Cava DO |
Druivensoort | Chardonnay, Macabeo/Viura, Xarel.lo |
Alc. vol. percentage | 12.5 |
Inhoud in cl | 75 |
naar boven PRODUCTINFORMATIE
naar boven Beoordelingen