Wij gebruiken cookies om uw ervaring beter te maken. Om te voldoen aan de cookie wetgeving, vragen we uw toestemming om de cookies te plaatsen. Meer informatie.
50% Merlot, 45% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc.
Mas Comtal Negre D’Anyada is een biologische wijn uit Penedes
De Comtal Negre D’Anyada heeft 3 maanden gerijpt op Frans eiken.
Mas Comtal Negre D’Anyada is een evenwichtige rode wijn. Rijp fruit, een vleugje kruiden, rijpe tannines en een zeer aangename
afdronk.
Goede combinatie met rood vlees, pastagerechten, paella, pate, kazen en jamon.
De optimale drinktemperatuur voor Mas Comtal Negre D’Anyada is 16°C.
Albert Milà is eigenaar van Bodega Mas Comtal. Mas Comtal is heel erg Catalaans georienteerd, dit is ook terug te zien in de style van haar etiketten op de wijnflessen. Veel percelen van Bodega Mas Comtal hebben namen van voormalige boeren die dit perceel hebben gecultiveerd. In dit geval; Jan, Bunyolenc en Oak, dit zijn de namen van drie percelen waar Merlot, Cabernet Sauvignon en Cabernet Franc worden verbouwd, de drie rassen, die deel uitmaken van de blend van deze wijn: "Mas Comtal Negre D’Anyada".
Smaakprofiel | Rood: middelzwaar & fruitig |
---|---|
Combineren met | Barbecue, Gevogelte |
Parker punten | € 0,00 |
Wijnsoort | Rood |
Wijnhuis | Albert Mila |
Wijnstreek | Penedes DO |
Druivensoort | Cabernet Franc, Cabernet-Sauvignon, Merlot |
Alc. vol. percentage | 13.0 |
Inhoud in cl | 75 |